افتخارآفرینی در جشنواره داخلی حرکت دانشگاه تهران

مرحله دانشگاهی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت، ویژه دستاوردها و توانمندی‌های انجمن‌های علمی دانشجویی سراسر کشور در دانشگاه تهران در آبان تا دی ۱۳۹۹ برگزار شد.

نتایج مرحله‏ دانشگاهی جشنواره حرکت ویژه‏ فعالیت ‏های انجمن‏ های علمی دانشجویی دانشگاه تهران در بازه‏ زمانی خرداد ۱۳۹۸ تا آبان ۱۳۹۹ اعلام شد.

گفتنی است؛ در پایان فرصت ارسال اثر، ۱۰۷ اثر از طریق سامانه‏ culfest.ut.ac.ir دریافت شد و پس از داوری، ۲۰ اثر در محور و زیرگروه‏ های مختلف واجد امتیاز لازم برای کسب رتبه‏ برگزیده و شایسته تقدیر شد.

نشریه علمی ترویجی دانشجویی دلتا که در ادامه نشریه علمی ترویجی UTTED فعالیت می‌کند نیز توانست تا مقام نشریه برگزیده را در این جشنواره به دست آورد. صاحب امتیاز این نشریه در دوره‌ای که در این جشنواره شرکت کرده است، شورای مدیریت انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران و مدیرمسئول آن علی‌اصغر خلیلی و سردبیر آن فاطمه سخاوت بوده است.