درباره نشریه

به نام خداوند بخشنده مهربان

معرفی مسابقات سخنرانی های ترویجیUT-TED

نخستین دوره مسابقات سخنرانی های ترویجیUT-TED همزمان با جشنواره علمی-دانشجویی «روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه»،27 لغایت 29 آبان ماه 1397 با حضور گسترده انجمن ها و فعالان علمی-دانشجویی در دانشگاه تهران برگزار شد.

در این مسابقات، امکان ترویج گزاره های علمی از سوی محافل دانشگاهی به سوی جامعه، با هدف اشاعه فرهنگ علمی و شناخت دقیق تر روشمندی علمی در بین مردم فراهم شد و بازخوردهای مثبت آن، هیئت برگزارکننده را به ادامه چنین رویدادی تشویق کرد و در نتیجه دومین دوره این مسابقات ۱۹ و ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ و به ترتیب دیگر دوره‌ها تا دوره پنجم، در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران برگزار شد.

استقبال دانشجویان و دانش آموختگان مقاطع مختلف تحصیلی از دانشگاه ها و مراکز علمی-پژوهشی داخل و خارج کشور ازجمله دانشگاه های تهران ،صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، شهید بهشتی، خواجه نصیرالدین طوسی، تربیت مدرس، علم و صنعت، خوارزمی، شاهد، فرهنگیان، شفیلد انگلستان، علامه طباطبایی، صنعتی اصفهان، فردوسی مشهد، تبریز، کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، قم، کردستان، اراک، علم و فرهنگ، علوم و تحقیقات تهران و سایر دانشگاه های آزاد سراسر کشور، پیام نور، فنی و حرفه ای، مرکز تحقیقات نجوم و اخترفیزیک مراغه، رصدخانه اخترفیزیکی بیوراکان ارمنستان و بنیاد سخنرانان حرفه ای ایران از مسابقات UT-TED باعث هیجان انگیزترشدن این رقابت شده است. همچنین سخنرانی‌های ترویجی جذاب و محیط پویای ارائه ها همراه با ایجاد چالش و بیان سؤالات و نظرات بین حاضران و سخنرانها، موجب استقبال و بازتاب بسیارخوب از این سخنرانی ها شده است.

نشریه علمی ترویجی دلتا (UT-TED) ،به جهت ترویج علم و معرفی دستاوردها، سخنرانی ها و .... این رویداد تاسیس شده است.

برطبق یکصد و چهلمین جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه تهران، نام نشریه UT-TED به "دلتا" تغییر یافت.

همچنین بر اساس مجوز صادر شده از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه تهران با اعطای امتیاز نشریه حرفه‌ای به نشریه «دلتا» به صاحب امتیازی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران موافقت شد و به‌عنوان یک نشریه علمی ترویجی و یک امتیازی محسوب می‌شود. این امتیاز به نویسندگان شماره‌های قبلی نیز تعلق خواهد گرفت.

از افتخارات فصلنامه علمی ترویجی دلتا (UTTED) می توان به کسب عنوان نشریه شایسته تقدیر نشریات فرهنگی در دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران اشاره کرد.