شماره جدید نشریه علمی دانشجویی دلتا منتشر شد

شماره پنجم نشریه علمی ترویجی دانشجویی دلتا منتشر شد.

در شماره دوم دوره دوم دلتا، مصاحبه‌ای با پژمان نوروزی، مروج علم را می‌خوانیم. همچنین دلتا در یک پرونده به مسیر فعالیت‌های ترویج علم در ایران پرداخته است. دلتا از کرونا نیز غافل نمانده و در یادداشتی، نقش دولت‌ها در اطلاع‌رسانی علمی درباره این ویروس را بررسی کرده است.

از دیگر عنوان‌های مقلات این شماره از دلتا می‌توان به: «مغز وسوسه‌هایمان را کنترل میکند یا وسوسه‌ها مغزمان را؟»، «بحران هویت جوان ایرانی؛ مهر فراموش شده»، «این دگرگونی سریع‌تر از تاریخ است؛ از چیستی تغییرات اقلیم تا آمادگی» و  «عقلانیت؛ شالودۀ مهاجرپذیری» اشاره کرد.

نشریه دلتا پیش از این با نام UTTED ، به صاحب امتیازی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران و مدیرمسئولی علی‌اصغرخلیلی و سردبیری فاطمه سخاوت فعالیت ‌می‌کرد که در اردیبهشت ۱۳۹۹ به دلتا تغییر نام داد. این نشریه در همان زمان، امتیاز حرفه‌ای را از معاونت پژوهشی دانشگاه کسب کرد. از افتخارات این نشریه می‌توان به کسب عنوان نشریه شایسته تقدیر فرهنگی دومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران اشاره کرد.